Am alaturi o familie frumoasa

iulie 23, 2014 de Oana - Niciun comentariu

În doi ani și jumătate de când pictez au fost atât momente frumoase, cât și unele mai dificile, ca în orice familie, presupun. Pentru mine, pictura este un mod de a mă relaxa și de a crea și am simțit cât de important este să am familia lângă mine. Edi, Vlad și mama mea mă susțin și mă încurajează în hobby-ul meu.

Edi, soțul meu

familie (2)
I-am transformat biroul în atelierul meu de pictură, nu o dată i-am umplut portbagajul cu picturi când mergeam la expozițiile mele, l-am pus un week-end întreg să bata cuie în pereți din toată casa, ca să agăț tablourile, l-am dus la o expoziție când era închisă, fără să verific programul. Și lista poate continua!  Mulțumesc, Edi, pentru susținere! E foarte importat să ai familia lângă tine! În plus, stă cu Vlad în fiecare duminică dimineața, când eu pictez!

Vlad (4 ani), băiețelul nostru

familie (3)
Vlad este cea mai importantă ființă din viața mea. Îmi amintesc de un moment special. Într-o zi am pictat un căluț. Vlad s-a trezit după somnul de prânz, a văzut căluțul și a zis din prima: ăsta e calul meu. Nu mai reacționase așa la nicio pictură. Ulterior, ne-am pregătit să ieșim afară într-un parc. Vlad a luat pictura și ne-a zis că merge cu calul în parc. Când l-am întrebat ce face cu pictura în parc, a zis că stă pe bancă și se uită la căluț (Vlad este un copil foarte energic, care nu stă locului nicio clipă). De atunci am mai pictat și alți cai, dar nici unul nu a avut un asemenea impact.

Mama mea

familie (4)
O persoană tare specială pentru mine și cea mai bună prietenă. Cu ea pot să discut despre orice problemă, orice temere aș avea, la ea găsesc un gând bun, o încurajare. Poate la început nu știa la ce să se aștepte când i-am zis că o să am o expoziție personală de pictură, dar, anul trecut, în luna mai, când a ajuns la primul meu vernisaj (expoziția „Tonuri de primăvară” de la Readers Café), am simțit că e tare mândră de ceea ce am realizat.

Foto: Alex Revega