concurs fenruarie 2015

Concurs Pictura Hobby (23 – 28 februarie 2015)

februarie 22, 2015 de Oana - 51 de comentarii

Când eram copil, asteptam primele zile ale primaverii pentru a primi si oferi mărțișoare. Imi placea sa port cat mai multe si ma uitam la toate colegele sa vad ce au primit. Intre timp, desi pare ca martisorul si-a mai pierdut din simbolistica, sunt inca multe locuri unde aduce bucurie. Printre acestea, si la baietelul meu la gradinita. Pentru colegele lui am pictat cateva martisoare, iar el este foarte incantat de ideea de a le darui. Pentru voi, prietenii mei de pe Pictura Hobby, am pregătit un nou concurs. Imi doresc sa intampinam primavara impreuna, asa ca tabloul pe care il ofer este „Maci infloriti”.

premiu Tabloul Maci infloriti
Iata ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs:

1. LIKE paginii Pictura Hobby pe Facebook;

2. LIKE & SHARE postarii despre concurs publicată pe pagina de Facebook Pictura Hobby;

3. Scrieti un comentariu la acest text in care sa raspundeti la intrebarea „Care sunt florile voastre preferate?”

Castigatorul va fi ales pe 1 martie prin tragere la sorti (random.org) si va fi anuntat pe pagina de Facebook Pictura Hobby si prin e-mail. Astept raspunsurile voastre pana sambata, 28 februarie 2015, inclusiv!

Cu drag,
Oana

REGULAMENT DE CONCURS
Pentru a fi mai usor de anuntat castigatorul, va rog sa va inscrieti in concurs cu o adresa de e-mail pe care o verificati frecvent. Premiul nu poate fi convertit in bani. Costurile legate de transport sunt suportate de Pictura Hobby. Premiul va fi trimis prin Posta Romana.
In cazul in care castigatorul nu confirma datele de contact in decurs de trei zile sau renunta la premiu, Pictura Hobby isi rezerva dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs. Se va pastra confidentialitatea tuturor celor inscrisi la concurs.