Va invit la CONCURS pe Pictura Hobby!

noiembrie 11, 2014 de Oana - 13 comentarii

concurs pictura hobby in padure

A venit si momentul primului concurs pe Pictura Hobby. Acesta se desfasoara timp de doua saptamani, in perioada 11 – 25 noiembrie 2014, iar tabloul pe care-l ofer este „In padure – reproducere”.

Pentru a participa la concurs trebuie sa scrieti un comentariu la acest articol in care sa raspundeti la intrebarea „Care este pictorul vostru preferat?”.

Castigatorul va fi ales pe 26 noiembrie prin tragere la sorti si va fi anuntat pe pagina de Facebook Pictura Hobby  si prin e-mail.

Astept raspunsurile voastre pana pe 25 noiembrie!

Cu drag, Oana

Pentru a fi mai usor de anuntat castigatorul, va rugam sa va inscrieti in concurs cu o adresa de e-mail pe care o verificati frecvent. Premiul nu poate fi convertit in bani. Costurile legate de transport sunt suportate de Pictura Hobby. Premiul va fi trimis prin Posta Romana. In cazul in care castigatorul nu confirma datele de contact sau renunta la premiu, Pictura Hobby  isi rezeraă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs. Se va pastra confidentialitatea tuturor datelor celor inscrisi la concurs.